Palvelukokonaisuudet

Erinomainen asiakaskokemuksemme perustuu ammattitaitoiseen, joustavaan ja ystävälliseen henkilöstöön. Asiakkaamme arvostavat teknisen ammattitaidon lisäksi myös palvelua ja mehän palvelemme. Olemme rakentaneet konseptin, jonka tavoite on tarjota yksilöllinen palvelukokonaisuus juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita tarpeesi mukaisen avaimet käteen - kokonaispalvelun haluamallasi sisällöllä.

Perheyrityksemme on aina kunnioittanut kädentaitoja ja vanhanajan tinkimätöntä kirvesmiestaitoa. Olemme nimenneet suositut palvelukokonaisuutemme puurakentamisen historiastamme inspiroituneena.

Mänty

Palvelukokonaisuus sisältää määriteltyjen tilojen kohdekartoituksen, rakennusteknisen ehdotuksen toteutuksesta suunnitelmineen, sekä suunnittelukonsultointia sovitussa laajuudessa. Kokonaisuus palvelee erityisesti sinua, joka suunnittelet esimerkiksi kylpyhuoneremonttia, tai osittaista huoneistoremonttia.

Pyydä tarjous
Palvelukokonaisuus Mänty
Palvelukokonaisuus Koivu

Koivu

Palvelukokonaisuus sisältää laajan kohdekartoituksen, rakennusteknisen ehdotuksen toteutuksesta suunnitelmineen, sekä suunnittelukonsultointia kattavasti tilasuunnittelusta materiaalivalintoihin. Tilasuunnitelmiin kuuluu huonejärjestysten ja toimintojen muutokset. Materiaalivalinnoissa käytössäsi on asiantuntijamme osaaminen ja käytännön apu. Kokonaisuus palvelee erityisesti sinua, joka arvostat vaivatonta kokonaispalvelua.

Tilaa kohdekartoitus

Tammi

Palvelukokonaisuus sisältää laajan kohdekartoituksen, rakennusteknisen ehdotuksen toteutuksesta suunnitelmineen, koko kodin kattavan suunnittelukonsultoinnin ja sisustussuunnittelun. Tilasuunnittelun ja materiaalivalintojen lisäksi tarjoamme sinulle valmiin idean loppuun asti hiotusta kokonaisuudesta ja toteutamme visiosi käytännössä.

Asiantuntijamme rakentaa sinulle valmiit ratkaisut niin pintamateriaaleista, värimaailmasta, tekstiileistä, kuin kalustuksestakin. Kohteen vaatiessa rakennusluvan, saat meiltä luvan vaatimat viralliset suunnitelmat.

Kokonaisuus on erityisen kysytty uuden kodin ostamisen, tai nykyisen laajennuksen yhteydessä. Palvelu sopii sinulle, joka haluat unelmiesi kodin täysremontin helposti yhdeltä palveluntarjoajalta.

Kysy lisää
Palvelukokonaisuus Tammi

Tiikki

Palvelukokonaisuus on suunnattu sinulle sisustusalan asiantuntija, joka tarvitset kumppanin, jolla on näyttöjä ammattilaisten välisestä yhteistyöstä. Asiantuntijayhteistyömme on saanut kiitosta erityisesti sisustussuunnittelijoilta ja –arkkitehdeiltä.

Räätälöimme sinulle rakennusteknisen suunnitelman ehdotuksesta toteutukseen, joka helpottaa työtäsi ja tuo lisäarvoa asiakkaallesi. Kunnioitamme näkemystäsi ja osaamme yhdistää rakennusteknisen toteutuksen ja olemassa olevat suunnitelmat kokonaisuudeksi. Tehtävämme on taata saumaton jatkumo – jatkamalla aloittamaasi työtä kohti onnistunutta lopputulosta.

Ota yhteyttä
Palvelukokonaisuus Tiikki

Sähkötyöt

Palvelukokonaisuutemme sisältävät aina myös remontin tai uudiskohteen vaatimat sähkötyöt. Laaja käytännön kokemuksemme tuo lisäarvoa projektiisi, ottaen huomioon tyypilliset ongelmakohdat etenkin vanhempien talojen sähköjen ja valaistuksen modernisoinnissa. Sähköasennusten saumaton yhteensovittaminen remonttitöiden kanssa jouhevoittaa toteuksen läpivientiä. Lisäksi tarjoamme myös erillisiä pieniä sähkötöitä ja sähköautojen latauspisteiden asennuksia.

Kysy lisää palveluistamme

Sähkötyöt