Meistä

Ekastra

Ekastra Oy

Perheyritys, jossa Intohimo Kohtaa Ammattitaidon

Olemme perheyritys, joka tuo asiantuntemusta ja sydämellistä palvelua remontointi- ja rakennusprojekteihin pääkaupunkiseudulla. Meitä yhdistää halumme kehittyä, auttaa ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita syvällisesti. Tavoitteenamme on luoda kauniita, teknisesti toimivia ja korkealaatuisia koteja, jotka tuottavat asukkailleen kestävää iloa vuosiksi eteenpäin.

Liiketoimintamme kehittyy ja kannattaa tasaisesti, jotta voimme investoida tulevaisuuteen ja pitää yllä korkeaa palvelun laatua. Kasvumme perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin ja siihen, että aidosti rakastamme rakentamista ja haluamme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan unelmiensa koteja.  Jokainen projekti on meille mahdollisuus osoittaa ammattitaitoamme sinun hyväksi!

Sitoudumme toiminnassamme paitsi laadukkaaseen palveluun, myös vastuullisuuteen, niin työnantajana kuin palveluntuottajana. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että olemme luotettava työnantajana ja tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua työn ohessa. Projekteissa autamme asiakkaitamme valitsemaan tarkoituksenmukaisia ja ympäristön kannalta kestävämmin tuotettuja materiaaleja. Lajittelemme syntyvän jätteen asianmukaisesti ja pyrimme välttämään hukkaa.

Ekastra Oy henkilökunta.

Henkilöstö

Tutustu henkilöstöömme alta!

Pauliina Kolehmainen

Toimitusjohtaja

Olen työskennellyt perheyrityksessämme reilu 6 vuotta täyspäiväisesti. Pienessä yrityksessä työn suola ja sokeri on monipuolisuus. Päiväni koostuvat monenlaisista jutuista, kuten hallinnollisista tehtävistä, asiakastapaamisisista, tarjousten tekemisestä, henkilöstöasioista sekä materiaalitilausten tekemisestä. Projektien hallinta on iso osa työtäni, johon kuuluu oleellisesti  myös yhteydenpito niin asiakkaisiiin, tavarantoimittajiin kuin työmaalle.

Meillä on hyvä porukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä! Vaikka välillä vastaan saattaa tulla todella vaativiakin paikkoja ja kiire painaa päälle, on Ekastralla työskentely usein myös todella hauskaa ja palkitsevaa. Minulla on vahva halu tehdä asioita aina paremmin ja yrittäjänä toimimisessa vahvuuksiini kuuluukin päämäärätietoisuus ja rohkeus.

Vapaa-aikaa on perheellisellä yrittäjällä välillä aika rajallisesti, mutta ratsastus on rakas harrastus, josta yritän pitää kiinni. Ratsastuksen lisäksi tykkään lukemisesta, ruuanlaitosta, neulomisesta ja mökillä metsän keskellä olemisesta.

Antti Kolehmainen

Työnjohtaja, Timpuri

Olen työskennellyt perheyrityksessämme oikeastaan aina, ensin isäni mukana kesätöissä ja ammattikoulun jälkeen vakituisesti. Työtehtäviini kuuluu työnjohdolliset tehtävät, mutta tarpeen mukaan tartun tehtävään kuin tehtävään. Minulla on talonrakentajan perustutkinto ja tuon projekteihin satojen kohteiden tuomaa käytännön kokemusta ja näkemystä. Vahvuuksiini kuuluu looginen ajattelu ja puurakenteet. Olen luonteeltani rauhallinen ja voisikin sanoa, että omistan lehmän hermot, josta on tällä alalla paljon hyötyä. Työskentely Ekastralla on vaativaa, mutta erittäin mukavaa. Vapaa-ajalla päivittäiseen rutiiniini kuuluu koirien kanssa ulkoilu ja metsäretkeily sekä talvella sään salliessa umpihankihiihto. Myös vapaa-ajalla minut löytää yleensä jonkin rakennus- tai remointointiprojektin parista.

Jari Heino

Työnjohtaja, Rakennusinsinööri

Työvuosia Ekastralla minulle on kertynyt jo noin 18 vuotta. Olen ammatiltani rakennusinsinööri ja toimin Ekastralla asiantuntijana teknisessä suunnittelussa ja työnjohdossa. Työtehtäviini kuuluu myös kaikenlaiset rakennusalan työt, tarjousten laskenta ja kohdekartoitukset.

Ekastralla työskentely on monipuolista, sillä teemme paljon erilaisia kohteita erilaisille asiakkaille. Minulta löytyykin monipuolinen ymmärrys myös erilaista ja eri aikakausien rakennuksista! Olen rauhallinen, asiakasystävällinen ja utelias kaveri, joka löytää ratkaisun kiperiinkin tilanteisiin. Meillä on mukava työporukka ja meitä yhdistää hyvä huumorintaju.

Vapaa-ajalla olen mökillä ja luonnossa rentoutuva sekä koirien ja metsästyksen parissa viihtyvä veijari.

Tero Äikäs

Sähköasentaja

Olen työskennellyt Ekastralla noin 3 vuotta sähköasentajana. Vastaan meillä sähkötöiden johtamisesta ja toteutuksesta S2-luokan pätevyydellä. Tunnollisuudestani ja laajasta työkokemuksestani on paljon hyötyä tällä alalla. Olenkin päässsyt 15 vuoden työurani aikana suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia mielenkiintoisia sähkötöitä. Ekastralla työskentely on osoittautunut erittäin positiiviseksi kokemukseksi. Haastavatkin työt hoituvat ammattitaitoisten ja mukavien työkaverien ansiosta ilman isompaa stressiä. Ekastralla on oikea yhdessä tekemisen henki eikä rakkaudesta rakentamiseen ole pelkkä mainoslause, vaan totuus siitä, miksi me tätä teemme.

Johanna Helén

Maalarimestari

Aloitin työt Ekastralla maalarina kolme vuotta sitten. Työtehtäviini kuuluu maalaus- ja tasoitetyöt sekä tarvittaessa myös niiden suunnittelu ja ohjeistus. Olen samaan aikaan sekä spontaani että pedantti ihminen. Opiskelen mielelläni uutta ja pyrin aktiivisesti seuraamaan alaan kehitystä sekä tutustumaan myös sen historiaan. Teen työtäni puhtaasti rakkaudesta lajiin-periaatteeella – maalaaminen on minulle vuodesta toiseen motivoivaa ja mielenkiintoista!

Ekastralla työnteossa täytyy olla tehokas ja harkittu ote, mutta näiden vaatimusten vastapainoksi saa kannustavan ja  palkitsevan työnantajan sekä hulvattoman hauskat työkaverit.

Vapaa-ajallani harrastan oman kotini remontointia, neulon ja pyrin liikkumaan monipuolisesti. Suosikkilajejani ovat hiihtäminen, kuntosalilla treenaaminen, lenkkeily sekä retkeily.

Aleksi Kuismanen

Timpuri

Olen työskennellyt Ekastralla nyt neljä vuotta timpurina. Työnkuvaani ja erityisosaamiseeni kuuluu mm. väliseinä- ja tasoitetyöt, vesieristykset, purkutyöt sekä remonttien alku- ja välivaiheiden työt. Olen viihtynyt Ekastralla hyvin ja työskentely täällä on ollut erittäin mukavaa. Olen sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja reilu kaikkia kohtaan, niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. En pelkää uusia tilanteita ja tutustun mielelläni myös uusiin ihmisiin. Kesällä ja talvella harrastuksiini kuuluu kalastus.

Ota yhteyttä!

Oletko aloittamassa remonttiprojektia? Me olemme täällä auttaaksemme sinua suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua rakentamaan unelmiesi tilan.

fi